Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

FC Barcelona Trainingspak 2017/2018

Een tijdje nadat het thuis- en uitshirt van FC Barcelona 2017-2018 zijn gelanceerd, zijn nu ook eindelijk de trainingspakken van FC Barcelona beschikbaar. De trainingspakken zullen voornamelijk gedragen worden tijdens het reizen naar de wedstrijden, en tijdens het verblijf van de spelers van FC Barcelona in de hotels. Omdat de trainingspakken dus niet echt gebruikt worden voor de ‘echte’ training, noemen ze deze trainingspakken ook wel het ‘hotelpak’ of ‘buspak’. Er zijn dit seizoen weer twee verschillende trainingspakken gelanceerd. Het ene trainingspak zal gedragen worden tijdens de voorbereiding van de uitwedstrijden en het andere trainingspak zal gedragen worden tijdens de voorbereiding van de thuiswedstrijden. Beide trainingspakken bevatten een blauwe kleur dit seizoen.

Trainingspak donkerblauw FC Barcelona

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd voor FC Barcelona is helemaal in dezelfde kleur donkerblauw, met hier en daar een aantal gouden details. Dit trainingspak zullen de spelers dragen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Het trainingsjasje is zoals bovenstaand genoemd donkerblauw en bevat een hoge hals. Het jasje heeft schuine steekzakken aan beide kanten. Over de schouders en de mouwen is een gouden baan te vinden, dit komt ook weer terug in de nieuwe trainingsshirts van FC Barcelona. De mouwen van het jasje zijn zo gemaakt dat ze erg mooi om de arm vallen. Op de linkerborst van het jasje is het logo van FC Barcelona te vinden, met daaronder het logo van Qatar Airways, de hoofdsponsor van de club. Op de rechterborst staat het logo van Nike, de kledingsponsor. De bijpassende trainingsbroek is in dezelfde kleur donkerblauw als het jasje, en heeft aan de zijkanten van de broek een gouden baan, net zoals het jasje. Op de linker broekspijp staat het logo van Nike en op de rechter broekspijp staat het logo van FC Barcelona.

Trainingspak lichtblauw FC Barcelona

Het tweede trainingspak dat is gelanceerd voor FC Barcelona 2017-2018 is net als het eerste trainingspak in de kleur blauw. Het verschil in dit trainingspak, is dat het jasje lichtblauw van kleur is, in tegenstelling tot het eerste trainingspak. De trainingsbroek daarentegen is donkerblauw van kleur. Het jasje heeft een hoge hals met een rits zodat je deze helemaal kunt sluiten. Over de schouders en de mouwen loopt een gouden baan welke ook terugkomt in de trainingsshirts die reeds zijn gelanceerd. Aan de zijkanten, bevat het jasje twee steekzakken. Op de linkerborst zijn de logo’s van FC Barcelona te vinden en die van Qatar Airways. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Nike. De bijpassende broek is in de kleur donkerblauw en heeft ook over de zijkanten van de broek een gouden baan lopen. Ook de logo’s van Nike en FC Barcelona zijn hierop te vinden.

Technische informatie

Beide trainingspakken van Barcelona zijn 100% gemaakt van polyester. De trainingspakken bevatten allebei de Nike Dri-fit technologie waardoor het zweet naar de buitenkant van het pak wordt gebracht. Dit houdt de spelers cool en droog. De trainingspakken zullen gedragen worden door de sterspelers van Barcelona, zoals: Suarez, Messi en Neymar.

Overige trainingskleding

FC Barcelona heeft natuurlijk afgezien van het thuisshirt, uitshirt en de trainingspakken ook meer trainingskleding nodig. Denk hierbij aan het trainingsshirt, trainingsbroek en de stijlvolle polo etc. Deze producten zullen hieronder kort worden toegelicht.

Trainingsshirt

Het design van het nieuwe trainingsshirt lijkt veel op het design van het trainingspak. Het trainingsshirt is donkerblauw van kleur met gouden details. Deze gouden details zijn terug te vinden in de hals van het trainingsshirt, en over de schouders en de mouwen. Op de voorkant van het shirt staan de logo’s van FC Barcelona, Nike en Qatar Airways niet te vergeten. Op d achterkant van het shirt is het logo terug te vinden van Beko.

Trainingsbroek

De nieuwe trainingsbroek van FC Barcelona is erg stijlvol. De broek is in zijn geheel donkerblauw met gouden accenten. De trainingsbroek is een stretchbroek. Aan de bovenkant is een zwarte band te vinden en op de zijkanten van de broek een stijlvolle gouden baan. Op de achterkant van de broek op het deel van de kuiten is het ook goud. De logo’s van Nike en FC Barcelona staan op de voorkant van de broek.

Polo

De nieuwe polo van het seizoen 2017-2018 is in twee kleuren verkrijgbaar, lichtblauw en donkerblauw. Beide polo’s hebben gouden details. De hals, de mouwen, de kraag en de knoopjes van de polo zijn in de gouden kleur. Op de linkerborst staat het logo van FC Barcelona en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Nike.

Hoodie

De hoodie die is gelanceerd ziet er uitermate prachtig uit! De hoodie is geheel in de kleur donkerblauw, maar heeft wat rode details. De hoodie heeft een rits met een hoge hals met daaraan een capuchon zodat je deze helemaal kunt sluiten indien nodig. Op de linkerschouder zijn een aantal brede rode banen te vinden. Aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van de hoodie is ook een rode dunne baan te vinden. De hoodie heeft een heerlijke stof, waardoor deze ten allen tijden gedragen kan worden.

N98 jack

Het nieuwe N98 jack van FC Barcelona 2017-2018 is geheel in donkerblauw met rode accenten. Het jack heeft een rits over het midden lopen en twee steekzakken met ritsen aan de zijkanten. Over de zijkanten van het jack is een rode baan te vinden, evenals in de kraag van het jack. Hier zijn dunne rode en donkerblauwe banen te vinden die elkaar afwisselen. Aan de onderkant van het jack is ook een rode baan te vinden. Op de linkerborst staat het logo van FC Barcelona en op de rechterborst van het jack staat het logo van kledingsponsor Nike in dezelfde rode kleur.

Op zoek naar iets anders?

Ben je op zoek naar het FC Barcelona thuisshirt voor het seizoen 2017/2018 met bijbehorend broekje en sokken of naar het FC Barcelona uitshirt voor het seizoen 2017/2018 met bijbehorend broekje en sokken? Al deze producten zijn te koop via deze website. Zie de verwijzingen bovenaan de pagina. Kindermaten zijn ook leverbaar voor alle varianten van het FC Barcelona shirt.

Kenmerken

  • FC Barcelona Trainingspak 2017/2018 Kenmerken
  • Het Nike- en clublogo is geborduurd op het jasje en de broek van het Barcelona Trainingspak; het sponsorlogo geprint
  • Elastieke banden onderaan het jasje en mouwen zorgen voor een optimale pasvorm
  • Het jasje en de broek van het Barcelona Trainingspak bevatten ritszakken
  • De elastische heupband van de broek kan worden strakgetrokken met twee touwtjes
  • De broek heeft onderaan de pijpen een elastische band
  • 100% polyester (zacht glanzend)
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het FC Barcelona tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Barcelona spelers.