Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

FC Barcelona Kids Thuis en Uit 2018/2019

Ook voor de kinderen onder ons zijn de tenues van het voetbalteam FC Barcelona gelanceerd. De tenues voor de kinderen zijn voor wat betreft het design vrijwel hetzelfde als de tenues voor de volwassenen. Lees hieronder meer over de designs die Nike heeft ontworpen voor het komende seizoen!

FC Barcelona Thuisshirt Kids

Het nieuwe thuisshirt is weer gelanceerd door kledingsponsor Nike en voetbalclub FC Barcelona. Ook dit seizoen zijn de kleuren van het thuisshirt blauw en rood. De basis van het shirt is blauw en daarover lopen tien verticale rode banen die staan voor de tien verschillende districten in Barcelona. De kraag loopt diagonaal en is blauw van kleur. Achter in de kraag is een leuk detail te vinden, namelijk de catalaanse vlag. Op de mouwen is er een zigzag patroon te zien. Op de linkerborst van het shirt staat het logo van de voetbalclub en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Nike. De Nike swoosh is in een gele kleur uitgevoerd. Op het midden van het shirt staat het logo van de hoofdsponsor. Rakuten.

Hij bijpassende voetbalboekje is blauw van kleur en bevat ook beide logo’s op de broekspijpen. De bijpassende voetbalsokken zijn blauw en rood van kleur net als het design van het nieuwe thuistenue. Nike en voetbalclub FC Barcelona hebben tot zeker het jaar 2028 een contract lopen, wat betekent dat Nike tot die tijd verantwoordelijk zal zijn voor de designs van de tenues.

FC Barcelona Uitshirt Kids

Bijna tegelijk met het nieuwe thuistenue, is ook het nieuwe uittenue van voetbalclub FC Barcelona gelanceerd. Het nieuwe uittenue is gebaseerd op het winnende seizoen van 2005-2006. Dit seizoen was zo succesvol voor de club, dat kledingsponsor Nike heeft besloten het design van komend seizoen daarop aan te passen. Het nieuwe uittenue is volledig fel geel van kleur en is niet te missen. Op het midden van de mouwen zijn uiteraard wel de sprekende kleuren van de club te zien. De kraag van het nieuwe uittenue is hetzelfde als die van het nieuwe thuistenue. Deze begint diagonaal en eindigt recht en is blauw van kleur.

Ook in deze kraag zijn de kleuren van de Catalaanse vlag te zien. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Nike. De Nike swoosh is blauw van kleur. Het bijpassende voetbalbroekje is fel geel van kleur en heeft op de zijkanten de blauwe en rode banen lopen. De bijpassende voetbalsokken zijn ook fel geel van kleur en hebben een blauwe baan waar ook de naam van de club in staat geschreven.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

FC Barcelona Trainingspak Kids Blauw en Grijs

Op het moment dat het nieuwe thuistenue werd gelanceerd, is ook het nieuwe trainingspak gelanceerd. De club zal deze trainingspakken voornamelijk dragen tijdens de trainingen en ter voorbereiding van de verscheidene wedstrijden die zij zullen gaan spelen. Er zijn dit seizoen twee pakken gelanceerd, waarvan het design exact hetzelfde is. Alleen de kleuren zijn anders.

De trainingstop ziet er weer schitterend uit! De basiskleur van de top is blauw (of grijs) en heeft een turquoise strip op de mouwen. De top heeft een rits van beneden tot boven en de mouwen bevatten duimgaten waardoor de pasvorm erg goed zit en je veel bewegingsruimte hebt. De bijpassende broek is ook donkerblauw van kleur en bevat dezelfde turquoise strip als die op de mouwen van de top. Op de broekspijpen zijn ook de logo’s van de club en Nike te vinden. Aan de onderkant van de broekspijpen zit een enkel rits, zodat je makkelijk je schoenen uit kan trekken.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het FC Barcelona kindertenue thuis en/of uit 2018-2019? Je kunt hier ook het FC Barcelona tenue thuis en uit 2018-2019 voor volwassenen en FC Barcelona trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • De 'Nike Dry-FIT' technologie
  • Het Nike- en Barcelona logo is geborduurd; het sponsorlogo geprint
  • Subtiele v-hals
  • Naadloos
  • Catalaanse vlag in de kraag
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het FC Barcelona tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Barcelona spelers.