Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

FC Barcelona Kids Thuis en Uit 2017/2018

Voor de kleine, en minder kleine supporters onder ons zijn deze mooie nieuwe tenues van FC Barcelona ook beschikbaar! Zowel het thuistenue als uittenue van FC Barcelona zijn er voor de kinderen. Het thuistenue en het uittenue bevatten dezelfde kenmerken als de volwassen tenues. Denk hierbij aan de logo’s en de gekleurde banen op het shirt en broekje. Wil je bijvoorbeeld alleen het thuisshirt, uitshirt of alleen het broekje? Dan is dat natuurlijk geen probleem, Je kan deze allemaal apart bestellen op de shops. De shops bieden grote variatie aan in maten, kijk dus snel of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te kopen, klik dan op de shops onder de afbeeldingen.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

FC Barcelona Trainingspak Kids Donkerblauw

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd voor de kinderen is het donkerblauwe trainingspak. Dit trainingspak heeft een hoge hals met een rits, zodat je het jasje helemaal dicht kan doen als je het koud hebt. De jas heeft aan beide kanten steekzakken. Over de schouders en de mouwen is een stijlvolle gouden baan te vinden, deze komt ook terug in de nieuwe trainingsshirts van het team. De logo’s van de club, de hoofdsponsor en Nike zijn ook terug te zien in het jack. De bijpassende trainingsbroek is ook donkerblauw en heeft over de zijkanten van de broek ook een gouden baan lopen. Ook de logo’s zijn hierop terug te zien.

FC Barcelona Trainingspak Kids Lichtblauw

Het tweede trainingspak van FC Barcelona 2017-2018 dat is gelanceerd voor de kleine supporters onder ons, is bijna hetzelfde als het eerste trainingspak. Het leuke aan dit pak is dat het jasje een lichtblauwe kleur heeft, dat geeft het trainingspak wat meer contrast. Ook dit jasje heeft een hoge hals met een rits, en twee steekzakken aan de zijkanten van het jack. Over de schouders en de mouwen is een gouden baan. De logo’s van de Club en de sponsoren staan op de voorkant van het trainingsjasje. De bijpassende broek is donkerblauw van kleur en bevat ook de gouden baan over de zijkanten.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het FC Barcelona kindertenue thuis en/of uit 2017-2018? Je kunt hier ook het FC Barcelona tenue thuis en uit 2017-2018 voor volwassenen en FC Barcelona trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • De 'Nike Dry-FIT' technologie
  • Het Nike- en Barcelona logo is geborduurd; het sponsorlogo geprint
  • Kleine blauwe v-hals of ronde hals
  • Horizontale banen en verticale banen
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het FC Barcelona tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Barcelona spelers.